Prajitura cu visine

de SimonaP in Prajituri, 19 Iun 2013 | 7532 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • * 6 oua
  • * 6 linguri zahar
  • * 6 linguri faina
  • * 1 lingurita cacao
  • * esenta de bergamota
  • * 500 g visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine:

Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare si  apoi cu zaharul adaugat treptat. Adaugam pe rand  galbenusurile, esenta de bergamota continuand mixarea. La sfarsit adaugam faina cernuta, incorporand cu o spatula, prin miscari circulare de sus in jos. Luam intr-un bol putina compozitie si o amestecam cu cacaua.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam compozitia alba apoi cea maro si cu ajutorul unei scobitori amestecam usor. Visinele fara samburi se dau prin putina faina si se pun peste compozitia de mai sus.Dam  tava la cuptorul preincalizit la 180 grade timp de 30- 35 minute.

Se lasa sa se raceasca, se portioneaza si se pudreaza cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Sidy 1

20.06.2013, 15:16

Cea mai buna prajitura Pentru mine....

CookieMonster 1

29.06.2013, 10:10

ce bine arta! este pusa azi pe lista mea

SimonaP 1

11.07.2013, 14:02

Multumesc frumos tuturor!!!!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu visine, frisca si ciocolata